Brezplačna dostava pri vseh naročilih nad 30 evrov.

O nas

Fragrance perfumes – navdihujejo nas izvirniki

Vedno obstaja tista posebna dišava, ki nas popelje po poti spominov, v nas zbudi nostalgijo, ali pa se zaradi nje počutimo seksi in samozavestne. Ste se kdaj vprašali, na kakšno dišavo pomislijo drugi, ko se spomnijo na vas? Morda gre za vonj sveže sapice sočnega sadeža, topel objem medu ali pa mošus in začimbe, ki ostanejo za vami še dolgo potem, ko ste zapustili prostor?

Dišava je nekaj, kar se prek čutil dotakne naših najbolj temeljnih čustev, zaradi nje vas ljudje opazijo, ste bolj privlačni in je ključ do občutka samozavesti. Žal je za najboljše dišave potrebno plačati najvišjo ceno, a mi ne ponujamo tega. S cenami, ki smo jih prikrojili tako, da so bolj dostopne, vam ponujamo priložnost, da si izberete svojo najljubšo dišavo.
Razumemo, da izbrana dišava odraža bistvo tega, kdo ste. Zaradi tega nadvse cenimo kakovost. Imamo 35 let tradicije dela na področju razvoja in proizvodnje dišav. Vsi naši parfumi so iz Milana, kjer jih lastnoročno izberemo na podlagi naših dolgoletnih izkušenj. Navdihujejo jih izvirniki, saj enake dišave prodajamo podjetjem, ki izdelujejo parfume za ikonične blagovne znamke. S tem znanjem in izkušnjami smo izredno pozorni na to, kaj se nanaša na kožo. Zaradi tega zagotavljamo ISO standard 9001:2009 za kakovost.

Prava dišava ima izjemen vpliv na ljudi okoli vas. To dišavo smo želeli ponuditi tudi s primerno kuliso, zaradi česar smo zasnovali čudovito embalažo, ki spremlja vsak proizvod in uteleša brezčasno razkošje.

Odločite se kdo ste, izberite si dišavo in bodite posebni. Vsakdo si želi lepo dišati!

Našo velikansko zbirko navdihujejo najnovejše dišave. Oglejte si našo trgovino in izberite tisto, ki vas najbolj navdihuje.

Naj bo vaša dišava vaš najbolj nepozaben podpis.

0