Brezplačna dostava pri vseh naročilih nad 30 evrov.

GDPR

UPRAVLJANJE GDPR PODATKOV TUKAJ

Izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo z nami v nadzoru uporabe osebnih podatkov

Prihaja GDRP. Uredba EU, ki bo z majem izboljšala varstvo osebnih podatkov. Z njo pri Parfumčku sprejemamo in se intenzivno pripravljamo na spremembe, ki bodo izboljšale vašo izkušnjo z nami. Odgovorno ravnanje in skladno delovanje z zakonodajo z vašimi osebnimi podatki je za Parfumček več kot izvrševanje zakonodaje, je naša zaveza in obljuba!
Želimo vam predstaviti, kako bo uredba vplivala na bolj varno in odgovorno ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kako se kot podjetje zavezujemo k zaupanju in spoštovanju vaše zasebnosti ter kako spremembe s številnimi ugodnostmi koristijo vsem.

Kaj je GDPR in kakšne spremembe prinaša za posameznika?

V sodobni družbi je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. Skladno z navedenim sta Evropski parlament in Svet leta 2016 sprejela novo splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki začne veljati s 25. 5. 2018.  Nova splošna uredba velja za vsa podjetja, ki uporabljajo ali kakorkoli obdelujejo osebne podatke državljanov EU. Splošna uredba postavlja enotna pravila za varstvo osebnih podatkov v EU, nekatera vsebinska in postopkovna vprašanja pa bodo v Sloveniji urejena tudi v novem Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

Po novi uredbi bo posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, moral podati izrecno privolitev v obdelavo osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, prav tako pa bodo posamezniku predstavljeni nameni, na katere se bo njegova privolitev nanašala.

Fragrance perfumes spoštuje zasebnost naših strank, zato z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z veljavno zakonodajo ter internimi akti družbe. Skladno z navedenim bomo pri Fragrance perfumes posameznika, ki bo podal privolitev za obdelavo svojih osebnih podatkov, podučili o posameznem namenu uporabe danih osebnih podatkov kot tudi z vsemi ostalimi pravicami, ki jih ima skladno z veljavno zakonodajo.

  • Lasten nadzor nad svojimi osebnimi podatki,
  • enostavno spreminjanje svojih osebnih podatkov,
  • zahteva za popravek,
  • zahteva za izbris,
  • prenos podatkov na drugo podjetje ali ustanovo,
  • možnost obveščanja o obdelavah podatkov,
  • izrecne in jasne privolitve za kaj podjetje podatke uporablja,
  • obveščanje o ponudbi produktov in storitev zainteresiranim kupcem,
  • manj nepotrebnega obveščanja.
0